Lloret celebra un partit de reconciliació després dels insults sexistes

21/02/17 – REDACCIÓ L’equip femení Lloretenc i els veterans del CF Lloret han jugat un partit de reconciliació aquest diumenge en el mateix camp en què dissabte passat les jugadores van ser expulsades pels veterans, amb insults sexistes i vexatoris.

Tot i que els veterans no van reconèixer els fets en un primer moment, després d’una setmana han demanat disculpes a les jugadores i la pau s’ha acabat de firmar en aquest partit mixt amistós.

Recordem que, per un error en l’assignació dels horaris del camp que va fer coincidir la reserva dels veterans amb el partit de les jugadores, els nois van cridar tot tipus d’insults sexistes i discriminatoris a les jugadores, del tipus “aneu a fregar” o “aneu a ballar ballet”. Recordem, també, que les noies eren menors i que la Federació Catalana va traslladar els fets a la seva comissió d’ètica esportiva.

L’equip femeni ha declarat a TV3 que en un principi es van sentir molt malament, però després van rebre molt suport i que “volen seguir jugant i gaudir”. Per la seva banda, el delegat dels veterans del FC Lloret ha explicat que han fet moltes reunions i que han anat aclarint les coses amb l’equip femení a través de l’ajuntament de Lloret, que ha fet de moderador.

 

futbol-2-740x387

Imatge: Les jugadores de Lloretenc i els jugadors del FC Lloret en el partit mixt, amb els represenants dels equips i de l’Ajuntament. Font: Nova Ràdio Lloret

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s