Qui som?

GEMMA

M’estimo. Fa uns anys no hagués dit el mateix, però he anat aprenent a fer-ho. A mesura que m’he fet gran he vist que ser diferent i defugir dels estàndards que ens imposa la societat és el que em fa especial. Sovint no em pentino ni em maquillo quan em llevo al matí, i moltes vegades em miro al mirall i no m’agrada el que veig, però he après a acceptar-me i a valorar i potenciar el que sí que m’agrada. Tinc caràcter i m’enfado força, però crec que això m’ha ajudat a ser directa i a no amagar els meus sentiments. La meva passió és la música, d’alguna manera s’ha convertit en el meu mitjà per canalitzar totes les emocions, per això també és la meva prioritat. Estimo i deixo que m’estimin, o això intento, i m’encantaria que aquest blog també ajudés al màxim de persones a fer-ho.

BERTA

Les meves inseguretats fan que sovint dissimuli parts del meu cos que odio, però estic aprenent a no donar-li tanta importància per gaudir més i fer el que sento. Sóc dormilega i m’apassiona el bàsquet i la fotografia. M’encantaria poder dir que he estat a tots els països del món, per això viatjo tant com puc. Tant de bo a través d’aquest blog pugui aportar un granet de sorra que contribueixi a canviar en la mesura que pugui aquesta societat injusta.

MARIONA

Anava a escriure que penso que definir-se és limitar-se, quan m’he adonat que en realitat volia evitar descriure’m a mi mateixa, perquè no en sé. Poc a poc em deixo sorprendre per la vida i em vaig construint. Estudio Periodisme i Econòmiques, el primer amb el cor i el segon amb el cap. Crec que l’únic que puc dir amb total seguretat és que m’apassiona ballar i esquiar. Vaig fer judo durant sis anys i ho vaig deixar perquè algú em va posar al cap que era un esport de nois. Qui sap, potser gràcies a això estic ara darrere d’aquest blog feminista.

Advertisements